Black Friday

Tab dig – gå på date :-)

Vi ved alle sammen hvordan vi pludselig kan leve af kærlighed og kildevand når det er vi er forelskede eller på udkig efter den eneste ene.

imagesDP6FD18W

Lige nu har Danmarks bedste dating side www.dating.dk ændret på deres priser. De har sat prisen ned med 30% fra 219/mdr til 149/mdr. Derudover har de fjernet alle tilvalgspakker, så du nu får fuld adgang for de 149 kr om måneden. Men andre ord får man mere for mindre penge.

 

dating6_logo_03

Og husk når du finder den eneste ene eller den du kan have det lidt sjovt med så er der mange måder man kan tabe sig på når man er to 😉

Lagengymnastik er kommet for at blive så kast dig ud i det. Glem alt om de rette vinkler bare giv den gas. Nu mere du giver den gas nu flere kalorier forbrænder du!

Og selvom du dater og mødes på den ene cafe efter den anden på den ene trælse blind date efter den anden så husk at salat og kildevand holder dig dating frisk.

400x400

149 kr. om måneden. Hvad holder dig tilbage fra et hav af sjove, skæve og kærlighedsfyldte oplevelser? 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday