Så kører det for dig...

Den bitre fisse og den stramme røv

 photo IMG_20140716_5_zps311cc2d2.png

Jagten på den stramme røv har skabt mange bitre mennesker.

En gang for mange år siden…nok omkring 13 år siden havde jeg taget 10 kg på og tabt 15 efterfølgende og jeg husker tydeligt disse ord fra en god kollega, “du var sjovere da du var tyk”

Egentligt har han jo ret. Når man går i gang med en livsstil ændring som indebærer hård træning og skarp kur så bliver man også pludselig en lille smule mere bitter.

Man er evig stresset over at man skal hjem og træne efter arbejde eller nå at træne inden sociale arrangementer og har man spist en sukkerknald skal der løbes 10 km næste morgen. For ikke at tale om sukkerknalder og andre lækkerier. Hele tiden stress omkring mad. Hvor lidt og hvor meget og hvornår. Alting bliver matematik og en videnskab.

Ikke mindst i fasen hvor kroppen skal udrenses…vi har nok alle prøvet at være på kur hvor sukker bliver skåret fra og oplevet at vores humør bliver utroligt påvirket af det her sukker. Sukker er en kilde til grin, overskud og højt humør på den korte bane…for efter opturen kommer nedturen. Problemet er bare at hvis man lever usundt så bliver optur/nedtur til en ren rutschebanetur.

Nå men som med så mange andre ting skal man lære hele livet og tillade sigselv at blive klogere.

Røven er stadig stram men jeg er ikke længere en bitter fisse. Jeg har et naturligt forhold til mad og træning. Det er en livsstil. Og mad…spis så clean som muligt så giver det sig selv. Put masser af fibre og proteiner i din krop så når du en naturlig mæthed inden du indtager flere kalorier end du forbrænder.

Slut med matematik og videnskab og velkommen til almen sund fornuft. Spis til du ikke orker mere af grøntsager som primær “kagestykke” på tallerkenen.

Og så nåh ja…squat squat squat 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kører det for dig...