Hvem synes du fortjener en buket lækker frugt?

Tilbud til dig der vil i gang med et sundt 2015

Nu er det jul og lad jul være jul og så tager vi den efter nytår. Sådan har de fleste det nok og det er der ingenting galt med. Det er helt ok.

Det handler om at give videre og ikke om profit. Jovist skal der smør på brødet men smør på brødet kommer af kærlighed til livet først og fremmest.

Derfor vil jeg gerne komme med et tilbud til dig som synes at du tænger til at bide lidt i den sunde gren i 2015. Det kan være du vil tabe dig 30 kg eller 3 kg. Uanset så er dette et tilbud til dig om at komme godt i gang.

En sundhedsplan til dig KVIT OG FRIT!

Alt du skal gøre er at hoppe ind på facebook siden og sende en besked med din mail og så skaber vi et sundt 2015.

imagesCA3QJ9KT

Sundhedsplan? Lyder som det offentlige sygehus. Nej det har intet med sygehus at gøre. Tværtom så kan det måske holde dig væk fra sygehuse i lang tid 🙂 En sundhedsplan er plan for hvordan du kommer til at leve sundt (fornuftigt) og nyde godt af den eventuelle bonus der kunne være at tabe nogle kilo hvis det er tiltrængt.

Du behøver hverken være kreativ, uddannet kok eller have en indkomst på 500.000 kr. + om året for at kunne være med. Alt bliver tilrettelagt så det passer bedst muligt til DIG og din hverdag.

Der følger også træningsplan med for dem der vil kaste sig ud i det.

Er der en catch? Nej overhovedet ikke. Måske er vi så heldige at du bliver et super tilfredst mennesker som er hjulpet godt ind i det nye år. Og måske smider du et like på vores side hvis du synes godt om forløbet.

Så hvad siger du til at vi gør 2015 sundere? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem synes du fortjener en buket lækker frugt?