Støt julemærkehjemmene

Jeg letter røven når jeg vil!

…er titlen på en bog der udkommer omkring 1. december.

imagesX6PP6963

Personligt er jeg skiftevis imponeret og træt af alle de her “eksperter” der findes indenfor træning, ernæring og sundhed.

Hver dag bliver jeg bombarderet med alle mulige “nemme” opskrifter med ingredienser jeg aldrig har hørt om og når jeg prøver at kigge efter dem i supermarkedet må jeg give fortabt og gå hjem med mine sædvanlige indkøbsvarer.

Nye måder at træne sin krop på kortest muligt tid springer mig i ansigtet når jeg tænder for tv’et eller åbner et blad hos tandlægen. Men hvorfor er det så vigtigt at finde på nyt hele tiden. Er det bare undskyldninger fordi folk er dovne og forkælede i dag?

Helt ærligt så er jeg selv indenfor samme område men måden jeg gør tingene på er omvendt af alle de her “det er supernemt”, “du skal bare lige”, “kun 20 minutter om dagen” opskrifter og programmer.

Jeg kalder migselv coach. Det er det jeg er og det jeg ønsker at være for andre mennesker. Jeg ønsker dog ikke “kun” at coache andre. Jeg TROR PÅ at lære andre at være deres egen coach.

Gensidig forsørgerpligt og overvægt hænger sgu ikke sammen med indkøb af alle mulige specielle madvarer hvis navne er umulige at genkende på Nettos hylder fordi de kun kan indkøbes i special supermarkeder til ågerpris.

3 børn, en mand (så 4 børn), 2 hunde og fuldtidsjob hænger ikke sammen med kompliceret madlavning og overskud til at smutte i træningstøjet og svanse over til zumba i det lokale fitness center.

Det handler om prioriteter sidder du sikkert og siger nu mens du bander højlydt!

Ja ENIG…men du kan ikke prioritere “rigtigt” før du selv er klar …derfor er det så vigtigt at blive sin egen coach og blive “rigtig” klar.

Jeg tilbyder personlige træningstimer men ikke uden klienten er med 100%…og det kræver tit en ordentlig coaching af coachen (klienten)

Hvis du ligesom jeg elsker bacon hvordan ville livet så ikke se ud hvis du aldrig måtte spise det igen fordi det ikke er en del af opskriften i Go’morgen Danmark eller med i Hjemmets nye 5:2 kur??? Det ville næsten ikke være til holde ud! (siger jeg)

Jeg vil ha min bacon og frikadeller.

Det handler ikke om at spise kylling og bønner hver dag men i stedet om at få en sund holdning til livet. Har du en sund holdning til livet kan du slippe afsted med at spise det meste.

Overvægt handler jo som regel sjældent om hvad du putter i munden men mere om at du ikke er i stand til at coache digselv.

Samtidig når alt dette er sagt så er der mennesker der har brug for en præcis kostplan og træningsplan for at få succes. MEN stadig er det kun et middel for at nå målet. Den endelige succes kommer igen fra at personen på den anden side af kostplanen og træningsplanen lærer at coache sig selv til at træffe de rigtige valg resten af livet.

Mange giver op på forhånd fordi de allerede inden de går i gang bliver skræmt af at de ikke kan leve op til de mål der bliver sat af “eksperten”. Hvis dine måltider de sidste 5 år har bestået af McDonalds det bedste og morgenmadstilbud fra Statoil kan du ikke bare gå direkte over i kylling og bønner uden redskaber i værktøjskassen. Derfor er det så vigtigt at lære at blive sin egen coach.

Egen coach = selvtillid = selvværd = succes!

“Jeg letter røven når jeg vil” udkommer som sagt til december og er en bog som lærer dig at blive din egen coach. Værktøjskassen bliver fyldt op og du er på vej mod succes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støt julemærkehjemmene