Den bitre fisse og den stramme røv

Let nu røven!

Ja der sidder et par ekstra kilo på sidebenene og bh’en skaber wienerbrød ned ad ryggen. SÅ let dog røven og kom i gang. Du kan da bare lade være med at sidde der i sofaen og spise slik og kager. Hvorfor løber du ikke en tur eller går over og springer med på træningsbølgen? Vi har alle de typer i vores tætte omgangskreds. Måske bor du oveni købet med en? 🙂

Lad være med at hør efter. Du er ikke doven eller ligeglad du mangler bare én der får det bedste frem i dig. Det betyder ikke du skal søge skilsmisse eller få nye venner men blot at du måske skal overveje at opsøge en coach der kan hjælpe dig med at finde dit bedste “jeg” frem.

Det er ganske simpelt. Opskriften på succes har en ingrediens der ikke kan undværes og det er DIG! Så er du ikke klar så bliver det ikke en succes. Og så kan du føje endnu et nederlag til listen.

For jeg gætter på at du sikkert allerede har haft et par nederlag eller flere. Suppekuren, atkins kuren, vægtvogterne, 5-2 kuren og så videre. Og alle disse kure har ellers succeshistorier bag dem men så sandelig også fiaskoer.

Det er nu ikke så vigtigt hvilken kur du vælger. Det er vigtigt at du vælger DIG!

Derfor er mit råd til dig derude der søger succes at finde en coach der kan hjælpe dig med at finde den alt afgørende ingrediens – DIGSELV!

Derefter kan du få lavet kostplan og træningsplan og sætte dig et mål og nå dette mål med stor succes.

Se www.onlineslankecoach.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bitre fisse og den stramme røv