Sund i sjælen

Støt julemærkehjemmene

“>
Alle har en mærkesag. Min(e) er dyr og børn. De udsatte i samfundet. Dem der enten ikke har en stemme eller hvis stemme er så lille og svag endnu at den ikke bliver hørt.

Julemærkehjemmene modtager hvert år omkring 750 drenge og piger i alderen 7-14 år. I dag er en stor del af børnene overvægtige, men for de fleste fylder ensomhed, mobning, lavt selvværd og mangel på venskaber lige så meget som overvægten. Der er i øjeblikket en venteliste på 400 børn, og de venter i op til et år på at få hjælp. Gennem motion, sund kost og skoleundervisning i små hold hjælper Julemærkehjemmene, over 10 uger, børnene med at få troen på sig selv tilbage, og få mod på og redskaber til at tackle hverdagens problemer.

Jeg ville ønske jeg kunne åbne mine arme og tage imod de 400 børn der står og venter. Ingen skal gå rundt med et lavt selvværd eller være udsat for mobning.

I mine egen børns skole bruger jeg en stor del af min tid på ikke kun mine børns trivsel men på at alle børn trives. Mobning skal ikke accepteres. Og har du den mindste udfordring i dag bliver du et let offer for mobning.

Så støt julemærkehjemmene ved at klikke på her

Og har du børn så mind dem om en ekstra gang hvordan man behandler andre.
Og klik her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund i sjælen