Julekostplan - 1500 kcal

Sund i sjælen

…vi kan spise alle de sunde madvarer og løbe alle de marathons vi overhovedet kan nå at tilmelde os MEN vi må ikke glemme det vigtigste af alt “sjælen”, “selvet”, “DIG”.

I den her mørke tid er det vigtigt at forkæle sjælen. Selvom du er mutters alene og har lidt ondt af dig selv især på de lange vinteraftener så husk alligevel hyggen.

Tænd stearinlys, lav en god kop kaffe, sæt dig med en god bog, dit yndlingsblad eller din pc med Facebook åben. Uanset hvordan du hygger dig bedst så husk at gør det og så gør lige den lille smule mere ud af det en gang imellem.

Når det er lidt mørkt og koldt i vejret og jeg er alene så tænder jeg nogle stearinlys og laver en god kop kaffe og smiler til mig selv ved tanken om hvor hyggeligt det faktisk er.

Kaffe

Du bør sørge for at være din egen bedste ven. Du vil jo altid sørge for at din bedste ven har de godt så hvorfor ikke sørge for du selv har det godt som din nærmeste ven.

Kærlighed, helbredelse og omsorg for sjælen er vejen til en sundere psyke og et mere harmonisk velafbalanceret liv.

Så når nu psyken får et knæk her i vintermånederne så sørg for at kig dig selv dybt i sjælen og tag kærligt hånd om den. Plej sjælen og mærk dit psykiske overskud stige.

Sund i sjælen = overskud i psyken = masser af gå på mod til at komme ud og løbe eller hen og træne.

ALT starter med digselv!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekostplan - 1500 kcal