Den bedste proteinbar - skal prøves

Brombær – det nye sort

Helt nyt er det ikke men et ofte overset bær.

 photo 20140921_100350_zps96b59d4a.jpg” alt=”” />

Jeg elsker brombær. Jeg elsker dem fordi de ikke er overdrevne søde og så er de så flotte at se på og sidst men ikke mindst så de så mange fantastiske egenskaber.

Brombær indeholder som mange andre bær en masse antioxidanter som bl.a. hjælper på immunforsvaret og er en slags politimænd i kroppen. Det vil sige skadelige stoffer der vil nedbryde celler forsvarer antioxidanterne vores krop imod.

Derudover er der lavet en lang række studier som viser at brombær har en kognitiv effekt på aldringsprocessen. Det vil sige at eksempelvis korttidshukommelsen er der set en effekt på ved at spise brombær .

Og igen så fornøjer de sjælen fordi de er flotte og se på.

Brombær kan spises som snack eller blandes i frugtsalat eller almindelig salat. Ja kun fantasien sætter grænser.

Prisen er nok det der gør at mange ikke køber brombær. Men hvis 26 kr. for 1 bakke brombær afholder dig fra at købe dem så stop dig selv inden du hiver en pose matadormix ned af hylden til samme pris.

Af en eller anden årsag så vil vi gerne betale i dyre domme for slik og chips men når det kommer til frugt/grøntsager og bær så kvier vi os ved at skulle betale det samme.

Det er en holdningsændring vi er ude i her.

Indrømmet …jeg kæmper selv med den holdningsændring.

Sæt i gang – intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste proteinbar - skal prøves