Brombær - det nye sort

Sjippetov – never leave home without it

Jeg er nød til at dele en hemmelighed med jer.

Jeg bliver aldrig voksen. Jeg elsker at lege og gøre ting til en leg. Derfor elsker jeg også at sjippe. Man føler sig tilpas fjollet og bliver glad i låget.

Speed sjippetov fra wolfgear.dk er mit all time favourite. Det er lavet til crossfit så materialet holder. Og det skal det også til mit brug.

Jeg elsker at tage mit speed sjippetov med ud på Hedeland (et rekreativt område i nærheden af hvor jeg bor) og løbe med det.

Når jeg løber mens jeg sjipper tænker jeg ikke over hvor langt jeg løber eller hvor hurtigt. Alting er bare som en leg.

Til forskel fra almindelig løb træner jeg også min overkrop her. Både skuldre, arme, ryg og brystmuskler bliver aktiveret når jeg sjipper og så booster det bare min cardio til nye højder. Plus den ekstra ekstra bonus der er ved at løbe og sjippe er at det foregår udenfor så masser af god frisk luft og vitaminer fra solen (hvis den er fremme)

Så er du vild med at lege men knap så glad for at løbe så køb et sjippetov og sjip mens du løber. Det kan kun gøre dig glad i låget 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombær - det nye sort