Okay indrømmet - størrelsen betyder noget!

Mig mig mig

 photo DSC_0926_wonder_zps0bb1b5ec.jpeg” alt=”” />

Jeg synes det er på sin plads at præsentere mig. “Hej dig, det er mig”

Jeg er 37 år og har brugt det meste af mit liv på at styrketræne.

Med risiko for at være et dårligt forbillede for de unge så brugte jeg det meste af min gymnasie tid i træningscentret fremfor at møde op til timerne.

Jeg elsker det. Jeg er dog ikke mere umenneskelig end at jeg også faldt over det bump på vejen som gjorde mig 20 kg tungere og derfor fastholdt mig i den elendige spiral af øvhed, ærgerlighed og uheldighed.

Men ikke desto mindre er det også derfor at jeg har noget at tilbyde mine klienter når det kommer til sundhed/træning.

Jeg ved godt det kan være svært og jeg ved godt der er mange bump på vejen især hvis du er faldet over et og gerne vil rejse dig igen.

Min bedste ven og jeg har startet Onlineslankecoach op. Sammen kan vi dække alle udfordringer vi måtte blive stillet overfor sammen med vores klienter.

Forresten har jeg to skønne piger så problematikkerne med at tiden er blevet indskrænket især som mor kender jeg alt tid.

Jeg tager mig selv i at gentagne gange siger jeg højt ud i rummet at der aldrig er tid til mig. Men jeg elsker alligevel hvert et sekund jeg bruger på mine piger.

Helt personlig er jeg utrolig ustruktureret (men man siger også at hos store genier hersker kaos)

Jeg engagerer mig gerne i alt for mange ting. Vil helst have fingeren direkte på pulsen med de ting der interesserer mig. Nogen går på cafe men jeg går til bestyrelsesmøder. Arhhhhhh…jeg går nu også på cafe.

Jeg elsker livet og de dejlige “usunde” ting i livet…ja hvem gør ikke det. Men jeg mener tilgengæld også der kan være plads til det. Det hele handler i virkeligheden om ikke at sætte grænser for hjernen. Når du siger til hjernen at du må ikke køre ind på tanken og købe en marsbar så er det eneste din hjerne husker at den skal køre ind på tanken og købe en marsbar. Prøv næste gang at sige til dig selv “Feeedt …jeg må godt spise en marsbar hvis jeg har lyst. Men lige nu vil jeg hellere nyde en kop god kaffe på vejen”. Husk som med børneopdragelse således er det også med din hjerne…afled afled afled… 🙂

Som det sikkert fremgik af dette lille indlæg så er jeg pokkers ustruktureret…men jeg har styr på det! 🙂



 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay indrømmet - størrelsen betyder noget!