Husk dit citronvand om morgenen

Juice…et fyord

– efterhånden må man heller ikke drikke sin juice om morgenen mere fordi der er meget sukker i frugt…jo vist er der sukker i frugt. Men vi skal jo rent faktisk ha noget sukker og så er det at foretrække det ikke tilsatte sukker.

Men derudover vil jeg gerne slå et slag for at bibeholde juice på morgenbordet, frokostbordet og som hygge.

I dag kan man lave juice af ALT…jeg mener alt. Se bare her. På highonlife.dk kan du se opskrifter på de lækreste og sundeste juicer. Fyldt med sunde grønne grøntsager. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Mads Bo står bag. Mads der er uddannet automekaniker men som valgte at skifte benzinen som brændstof ud til fordel for juice 🙂 Læs mere om ham her, han er en meget spændende og dygtig person.

Slowjuiceren er en genial opfindelse. Put rat og kravl i eller sagt på en anden måde. Smid hele frugter og grøntsager i og få et lækkert resultat. Slut med tidskrævende juicer og dårlige undskyldninger.

0000404_witt-by-kuvings-b6100-slowjuicer-hvid-inkl-high-on-juice

Og så kan jeg kun foreslå at til din næste reception eller fest så hyr juiceservice til at komme og lave de lækreste juicer på stedet. Dine gæster vil elske det. Jeg ville elske at komme til en fest hvor der i stedet for velkomstdrinks og sodavand blev serveret frisklavet juicer 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk dit citronvand om morgenen