Har du gjort noget for din familie for nyligt?

En god leder skal ikke bare lede og fordele

I dag bliver der forventet rigtig meget af dig som leder. Hvad enten du er mellemleder eller topleder så er det ikke længere nok bare at sætte sig bag roret og slå den over på autopilot.

Du skal have en dyb indsigt i mennesker men også din strategiske viden er der fokus på nu. Så det er ikke nok du ved noget om det fag du arbejder i hvis du vil være en succesfuld leder du skal også vide en masse om virksomhedsstrategier, kommunikation og lederskab.

“Få folk til at følge dig og du har opnået succes som leder”

Hos Business Kolding Institute kan du både uddanne dig til topleder og mellemleder.

Her vil du som leder den færdighed, der er nødvendig for at udtænke, planlægge og implementere innovation og forandring i jeres organisationer.

Det er den perfekte investering for både dig og dine medarbejdere.

Er du bestyrelsesmedlem så er der også en uddannelse til dig. Her er der fokus på den lovgivningsmæssige del af bestyrelsesarbejdet samt værdiskabelsesprocessen i bestyrelsen.

Sidder du nu og tænker Kolding så fortvivl ikke. Business Kolding Institute har både kontor i Kolding og København.

I mange år arbejdede jeg som chefsekretær blandt en lang række af Danmarks topledere og så derfor vigtigheden af at du som leder sørger for at uddanne dig.

Enten udvikler du dig eller afvikler dig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du gjort noget for din familie for nyligt?