Stick to it!

Tænker du over ALT det du putter i din krop

Mange i dag vil gerne leve sundt og spiser masser af grøntsager og magert kød og få kulhydrater men hvad med kosttilskuddene???!!!

Mange af de kosttilskud som de “sunde” mennesker putter i deres krop for at gøre noget ekstra godt for deres krop er fyldt med kemi.

Eksempelvis omega 3 (fiskeolien)…tit er de fyldt med tungmetaller og alene ordet metal burde give en indikation af at det ikke er super godt at proppe i sin krop men vi skal jo have fiskeolie og så snupper vi den første og bedste pakke på hylden.

MEN hvis du vil gøre noget godt for din krop så køb din fiskeolie her.

purepharma-omega3-1

Naturskøn.dk er en webshop fyldt med naturlige produkter OGSÅ kosttilskud.

Hvis du vil rense din krop ud og samtidig give lidt fugt til din hud skal du prøve de her olier fra MK Olie.

Husk det gamle ordsprog “du bliver hvad du spiser”…så tænk over at leve så clean som overhovedet muligt. Det betyder ikke at du ikke må leve “godt” og spise chokolade og andet lækkert men styr udenom kemien i madvarer, kosttilskud og cremer. Og ikke mindst i tøjet til de små i sær. Hos naturskøn.dk kan du også få økologisk babytøj fra Selena.

Så find din indre rene skønhed frem…det er så meget oppe i tiden i øjeblikket med det naturlige look. Og måden at få det bedste naturlige look på er at føre en clean livsstil. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stick to it!